"Ni är komna till fel kommun, blattajävlar"

Rosengård.. Ordet formuleras till något negativt i mitt huvud, tyvär. Har själv varit där, varit på Rosengårds Centrum och mött människorna i Moskén. Men vad är det som händer i den lilla stadsdelen. Det börja mer se ut som en krigszon än ett bostadsområde. Ungdomar som eldar upp saker i ren demonstration, poliser som kallar invandrarna/befolkningen Apjävlar. Jag börjar med det sistnämnda..

- Det har ju hänt liknande saker tidigare och då har folk reagerat. Efter ett tag kommer det nog att återgå till normalläge, men då krävs att vi är närvarande, säger Börje Aronsson, närpolischef i Rosengård till DN.se.

Vafan menar han med det? Att vi vanliga männsikor bara kommer glömma dessa poliserna, för i grund och botten är det dem som har lagen i sina händer. Att det är okej att en polis har ett extremt starkt hat till en hel folkgrupp, till dem mest utsatta i samhället? Till dem som har "samma förutsättningar" som en blond blåögd kille ifrån en vackert havsplacerad kommun? DEM HAR INTE SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR!
Ska vi bara blunda för att polisen diskrimerar dessa männsikor, och om dem nu gör det som dem sa i filmen MISSHANDLAR 21-åringen i fråga. Nu sitter du 40-talisten där hemma och tänker; "Så farligt kan det väl inte va". Du som inte har hamnat på fel sida av samhället, du vet inte hur försvarslös man känner sig. Man är en myra i stacken, försöker göra allt för att få tala till punkt, fast ingen lyssnar på en för man bryter på arabisk/persiska ja you get it. Ingen lyssnar på en för man är en "pundare", dem har ju ändå knarkat i sönder sin hjärna.
Dessa männsikorna behöver hjälp! Inte en känga i huvudet och batongslag på benen.

Poliserna ska straffas HÅRT! Leif GW Persson sa nått i stil med att dem kanske snackade snabbare än vad hjärnan hann reagera. Men i en polis vardag handlar det mesta om att man måste vara skärpt, tänka snabbt och agera därefter. Det är ju det dem lär sig på polishögskolan. Hur kan vi då ha poliser som tänker Apjävel när han pratar med en Muslim? Du tror inte dem agerar annorluna om dem blir tvungna att agera fysiskt mot en Iranier? Kanske ett extra slag i huvudet så han glömmer Allah?
Jag kan sätta det mesta på att dem inte kommer stå för vad dem sa i filmen när dem väl kommer in i rättsalen. Patetiska jävla kulturhatare, hoppas ni aldrig får sätta på er uniformen igen.

Det ända jag tror behövs i rosengård är en upprustning. Ge befolkningen ett jobb. Satsa pengar på barnen! Döm dem för vilka de är och inte för vad dem kommer ifrån. Lägg inte pengarna på fler poliser som dessa vi såg i filmen. Vilket högerblocket vill. POLISER är inte lösningen på problemet, bara en symtom av själva sjukdomen. Lär människorna att bli en del av samhället, inte apjävlar.

Lär mer på: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=880757



Apjävel eller männsika, You decide...
Givetvis var det inte en liten flicka som står gråtande framför en pansarvagn som polismannen kallade apjävel. Men hat som hat.. There is just to much of it.

Om det finns en Gud varför finns det då hungersnöd och TV-underhållning? Woody Allen

Kommentarer
Postat av: Mike

Jävla idiotmänniskor.



Bränn polis stationen prygla polisen chefen åklagaren och politikern.



Jag lämnar detta skitland så fort jag kan.



Muppbefolkning

2009-02-07 @ 11:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0