I am the wilderness locked in a cage.

Sitter här och lyssnar på en massa bra svenska band. Älskar all musik där människorna har gjort det för att dem älskar att göra det och man känner hur deras känslor spruttar ur högtalarna. Kvittar hur fan det än låter. Musik är till för att förmedla vad man känner, inte tjäna pengar. Men är man duktig och man tjänar lite pengar så är det ju absolut inte fel.


You are beautiful, no matter what they say.

As long as you'll be my friend at the end. Tack för det du gjorde idag, 5 minuter med dig är ovärderligt.. There is no words to be found.

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv. - Okänd


Julen kunde lika bra vara en fantasybok.

Angående rubriken så är det snart JUL.
Vad är jul? Varför firar vi det? INGEN ÄR JU FÖR FAN KRISTEN LÄNGRE!  "Det är en tradition" säger dem till mig. Varför måste man ha "traditioner" för att ha andledning till att träffa sin släkt? Varför sitter vi och firar att det föddes en unge för 2008 år sedan? Som ingen egentligen tror på?

Angående Jesus födelse 25:e December:
"Ett datum som saknar grund i evangelierna, men som valdes av romarna på 300-talet, i samband med kampen mot hedendomen". Wikipedia.se

Våra högtider är baserade på lögner. Men så säger folk så här; "det är inte därför vi firar". Men haha varför firar ni då? Varför kunde vi inte firat den 4 november istället? Vafan har en jävla snubbe som kallar sig Jesus gjort mig för gott för att jag ska förpestas en hel dag av allt jävla trams. Slänga bort massa pengar på onödigt trams. Kristendomen har gjort så jävla mycket mer negativt än vad dem har gjort positivt. Men ändå firar folk det. och folk säger att JAG HAR DUBBELMORAL? Samhället, SLÄNG DIG I VÄGGEN OCH FUCK OFF!

Men tycker dock julen kan vara en mysig sak om man umgås med dem man älskar.. Men Julen ska inte vara en anledning till att träffa människor man älskar. Människor man älskar ska vara en anledning till varför man träffas. 


Vägen till Bloggoholic!

Nu hände det för andra gången att texten som jag hade skrivit har försvunnit på något sätt. Men jag är inte killen med aggressions problemen.
Hade tänkt mig att effektivt börja skriva en så kallad blogg.
Har varit slö den senaste tiden med att hänga med i vår internet ålder. Har varken Myspace eller facebook. Men en blogg är väl alltid en början.

Varför starta en blogg?
Det är en bra fråga. En anledning är nog för att jag vill börja med nått jag tror att jag kan hålla på med under en längre tid. Nått jag kan hitta glädje i att göra. En annan grej kanske är att jag vill få ut problem som samlas som barnen runt jultomten i hjärnan.

RSS 2.0